Υπηρεσίες

 Ατομική Ψυχοθεραπεία
Ο θεραπευόμενος έχει την ευκαιρία μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο να επεξεργαστεί τις δυσκολίες του, να ανακουφίσει τον πόνο του, να κατανοήσει τον εαυτό του και τις σχέσεις με τους γύρω του.


Θεραπεία ζεύγους
Τα ζευγάρια διερευνούν τους λόγους δυσκολίας στην επικοινωνία τους, κατανοούν τα συναισθήματά τους και επιλύουν τα προβλήματά τους, αφού αναγνωρίσουν τα μοτίβα επικοινωνίας των δικών τους οικογενειών.


Οικογενειακή Θεραπεία
Η επίλυση των εσωτερικών συγκρούσεων και των διαπροσωπικών δυσκολιών εντός της οικογένειας, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για μία σχετικά ασφαλή συναισθηματικά πορεία ζωής.


Διαχείριση του Στρες
Η παρέμβαση για τη διαχείριση του στρες είναι απαραίτητη για να επανέλθει το άτομο σε πλήρη λειτουργικότητα. Παρέχονται προγράμματα παρέμβασης σε ατομικό επίπεδο. Επίσης προγράμματα σε εταιρείες, τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.


Συμβουλευτική Γονέων, Εφήβων και Παιδιών
Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να λάβουν κατευθύνσεις για τη λειτουργική αντιμετώπιση των δυσκολιών των παιδιών τους, ενώ οι έφηβοι και τα παιδιά να ενισχυθούν συναισθηματικά και κοινωνικά.


Εξ αποστάσεως Υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω Skype.
Η απομακρυσμένη θεραπεία δεν είναι κάτι νέο. Ήδη αρκετές έρευνες δείχνουν ότι τα θεραπευτικά αποτελέσματα είναι ανάλογα και στις δύο μορφές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ναυπλίου 20, 3ος όροφος
(πλησίον Πολυκλινικής Υγεία), 3025
Λεμεσός, Κύπρος

Σε απομακρυσμένα σημεία
παρέχονται υπηρεσίες μέσω Skype

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Τηλέφωνο:     
(+357) 96-209595     
(+30) 69-80804606     

email:  myrto.ag@gmail.com   
 Facebook: www.fb.com/myrto.agg   

© 2022 Μυρτώ Αγγελοπούλου